home tickets gallery contact magyar english
Dear Guests!
We would be glad if you share with us your thoughts, ideas and remarks!
Name:
E-mail*:
Comment:
*=compulsory to fill in
Guestbook
Vágvölgyi Valéria (vagvolgyi@oney.hu) wrote on 2010.12.13
Kedves Zsuzsa,

Magam és az egész Oney nevében köszönöm szépen a pénteki Oney Karácsony 2010 elnevezésű rendezvény szervezését és lebonyolítását. Nagyszerű munkát végeztetek!

A vacsora kitűnő volt, a Columbus személyzete pedig messzemenőkig udvarias és kedves volt. Nyugodt szívvel ajánlom a Columbus-t mindenkinek, aki ideális helyszínt és elsőrangú vendéglátást keres céges partikhoz.

Remélem lesz még lehetőségünk az együttműködésre,

További sikeres munkát,

Köszönettel,
Vágvölgyi Vali
Vágvölgyi Valéria
Tréner
Oney Magyarország Zrt.
Kasza Noémi (casanovasalsa@freemail.hu) wrote on 2010.11.13
Nagyon szeretem a salsa bulikat, és hajó kedves személyzetét is. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
http://casanovasalsa.weebly.com/

Lörinczi Vass Ildikó (lorinczi.vass@pr.hu) wrote on 2010.10.08
Kedves Mindenki!

Ezúton is szeretnénk megköszönni 2010. Szept. 25-én megtartott esküvőnkhöz profi hozzájárulásotokat,rugalmasságotokat, kedvességeteket, készségességeteket és mosolyotokat.

Nagyon jól éreztük magunkat Nálatok, ez pedig nagy szó ha AZ ember saját eskem-beskeméről van szó, még ha szűk körű is. Az ételek nagyon jó ízűek, AZ előkészítés profi, a kiszolgálás emberközpontú és figyelmes volt. (Külön köszönet, hogy másnap nem kellett nekiállnom levest főzni, isteni volt a "doggie bag".)


Hálánk örökké üldözni fog,

Köszönettel

Lőrinczi-Vass Ildi és Lőrinczi Leó Ervin (és családjuk)
Flavia Buiarelli (f.buiarelli@regionicentroitalia.org) wrote on 2010.10.07
I would like to thank you again for the dinner. Our guests were happy and I want also to make compliment to the organization and to your colleagues also.
Next time I will come to Budapest I will for sure come to the Columbus pub.

Kind Regards,
Flavia
Jozsef es Florinda (tjozsef@gmail.com) wrote on 2010.09.14
Hetvegen 9/11-en volt az eskuvonk a hajon! Mint, ahogy mar az elottem levok is irtak, tenyleg csak jokat lehet irni az egeszrol. A hajo csodalatos, minimalis dekoracio is eleg, hogy nagyon hangulatos eskuvot lehessen csinalni,a benti fenyek csodalatosak, a kinti latvanyrol nem is beszelve. A menu fenseges es boseges volt.
Mivel a mi eskuvonkon is eleg sok kulonbozo nemzet kepviseltette magat, 11, emiatt mi is probaltunk a legjobbat kihozni belole. minden nemzetnek nagyon izlett a kaja es a felszolgalas es egesz szervezes, hogy minden nagyon klappolt,a pincerek nagyon segitokeszek, udvariasak voltak.
Kulon koszonet Zsuzsanak, hogy annyit segitet, annyi kisebb nagyobb kerdesre valaszolt. Mivel az egesz eskuvot kb kulfoldrol szerveztuk meg, de mindig olyan volt a szervezes alatt, mintha otthon lettuk volna, annyira segitokesz volt, igy egyaltalan nem ereztem, hogy problema lenne, hogy nem otthon vagyunk a fo szervezes alatt.
A triatlon vb kicsit megnezitette az eletunket, de utana legalabb kaptunk egy ingyen tuzijatekot toluk :) valamint az ejszakai futas jo hatter volt a fotozashoz!

nagyon tudom ajanlani mindenkinek, korrekt, kiszamithato arak, elso osztalyu szemelyzet es rendezvenyszervezo!
Jozsi es Florinda
Timi és István (penzes.timea@gmail.com) wrote on 2010.09.01
A Columbus Pub a maximálisat nyújtotta minden tekintetben. Nagyon sok helyszínt megnéztünk, több olcsóbb ajánlatot is kaptunk, de utólag nézve a lehető legjobb döntést hoztuk. Már maga a hajó lenyűgöző, és a lagzi előtt még mit sem tudtunk a kifogástalan minőségű fogásokról és a készséges személyzetről! Nemcsak mi voltunk elégedettek, de valamennyi vendégünk lelkesen dicsérte a szolgáltatásokat és a hangulatot. Csak szuperlatívuszban tudunk beszélni a Columbus Pubról.
Miért esett választásunk a hajóra? Még dekoráció nélkül is nagyon kellemes benyomást kelt. És a környezet is varázslatos, hiszen csodálatos panoráma nyílik a Világörökség helyszíneire - volt szerencsénk különböző megvilágításban látni a Lánchidat és a budai Várt, mivel a koraesti arany fénytől kezdve a sötét éjszakán át a hajnal első fényéig gyönyörködhettünk benne. És a sok-sok nemzetet és országot összekötő Dunán ring, ami azért is jelentős, mivel a násznép nagy része külföldről érkezett. Az étel bőséges és ízletes volt, a hagyományos magyar és a nemzetközi konyha is képviseltette magát. A pincérek készségesen sürögtek-forogtak, és még hajnaltájban is kedves mosollyal kérdezték, mit inna a vendég... Zsuzsának, a szervezőnek a dekorációtól kezdve a zeneválasztásig mindenre kiterjedt a figyelme, és hasznos tanácsokkal látott el (szükségünk is volt rá, hiszen először voltunk lagziban főszereplők). És természetesen a DJ és a cigányzenekar nélkül nem lenne teljes a kép. Ha újra lenne lagzink - bár reméljük, ez nem következik be - ismét itt rendeznénk meg.
Hosszu Krisztina (hoszka2@hotmail.com) wrote on 2010.07.06
Az eskuvonket tartottuk a Columbus Hajon. Nagyon szep emlekeink vannak errol az esterol, mindenki rendkivul kedves es szolgalatkesz volt, a helyszin fantasztikus! Mindent nagyon koszonunk Zsuzsanak es az egesz szemelyzetnek!!
Egy ev mulva talalkozunk: `Kriszti es Mark
Csilla&Dénes (racsi@freemail.hu) wrote on 2010.06.08
Nagyon örülünk, hogy annak idején a Columbus hajót választottuk az esküvőnk helyszínéül. Nem is tudok mit kiemelni, annyira magasszínvonalú volt az egész. Gyönyörű helyszínen, fenséges ételekkel és végtelenül kedves, segítőkész személyzettel találkoztunk ott. Nem is reméltük, hogy ilyen gördülékeny lesz majd a lagzink, s hogy életünk legszebb napját mi is együtt élvezhetjük a vendégeinkkel, egy pillanatig sem kell aggódnunk semmi miatt, hiszen mindent megoldottatok... Napokig fogadtuk ismerőseink gratulációjáta nagy nap után is, a tökéletes este miatt, amit ezúton is köszönünk Nektek!!!
Mirei + András (hegymegi@web.de) wrote on 2010.06.01
Május 1-én házasodtunk és a lakodalmat itt tartottuk a Columbuson. Minden vonatkozásban felejthetetlen élmény volt számunkra. Nagyon jól éreztük magunkat, minden úgy ment ahogy szerettük volna, a technikai lebonyolítás profi és hibátlan volt! Minden vendég akivel beszéltünk utána osztja a véleményünket (magyarok és külföldiek egyaránt). Nagyon köszönjük Zsuzsa a sok fáradozásodat, hogy mindíg volt idöd fogadni minket és hogy minden kérésünket, elképzelésünket megvalóasítottad a bulival kapcsolatban. Csak csatlakozni tudok az elöttem szólóhoz: Ha egy jól megszervezett lakodalmat akartok nagyon ízletes ételekkel, hibátlan lebonyolítással, elsö osztályú kiszolgálással és mindezt Budapest legszebb kulisszája mellett, akkor menjetek a Columbusba!
Skaci (skaci@yahoo.com) wrote on 2010.05.26
A fagyos szentek majdnem kifogtak rajtunk, de a zord idő ellenére fergeteges lagzink volt fantasztikus vacsorával, amit megfejelt a profi kiszolgálás. Zsuzsa, nagyra értékeljük a rugalmasságodat és a segítőkészségedet az esküvő szervezés során. Ha valaki emlékezetes és zökkenőmentes esküvőt szeretne gyönyörű környezetben, pazar kilátással, akkor menjen a Columbus hajóra:-) Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük! S&D