home tickets gallery contact magyar english
Dear Guests!
We would be glad if you share with us your thoughts, ideas and remarks!
Name:
E-mail*:
Comment:
*=compulsory to fill in
Guestbook
Laczkovich Éva (laczkovich@wla.hu) wrote on 2012.04.03
Kedves Tobai Róbert úr!

Mégegyszer meg szeretnénk köszönni a kedvességét, hogy - sok munkája mellett - ránk is szánt időt múlt szerdán este a Columbus Étteremben és beavatott minket egy kicsit a konyhaművészet titkaiba. Az elfogyasztott ételek művészien voltak tálalva és elkészítve!

Az Ön "100 legjobb húsétel" c. könyve szakácskönyv arzenálunk egyik legértékesebb darabja, és külön örömünkre szolgál az Ön kedves, személyreszóló dedikálása.

Mellékeljük a találkozásunkkor készült kedves képeket emlékül.

Biztosan felkeressük még az Önök Budapest leggyönyörűbb pontján ringó és a világ egyik legszebb panorámáját nyújtó éttermét és akkor - ha szabad - Önt is.

Szívélyes üdvözlettel
Laczkovich Éva, Endre, Tamás és Rita
dr. Benke Ildikó (ildiko.benke@szamtaktika.eu) wrote on 2011.11.04
Kedves Columbus-team!

Még 1x szeretnénk megköszönni a 2011.10.15-én megrendezett esküvőnk során a felszolgálásban, szervezésben tanúsított profizmusotokat. A teljes násznépet lenyűgöztétek mind az ételek minőségével, mint a felszolgálással. A helyszín, a kilátás szintén nagy hatással volt mindenkire.

Köszönettel és üdvözlettel:

dr. Benke Ildikó és Offenbecker Krisztián
Juhász-Fekete Zsuzsi és Juhász Balázs (feketezsu@gmail.com) wrote on 2011.09.17
Kedves Columbus Csapat!

Ezúton szeretnénk megköszönni a 2011. szeptember 10-n tartott esküvőnk szervezésében és lebonyolításában tanúsított hozzáállásotokat, a fenséges vacsorát, azt, hogy a külön menüs igényeket is fantasztikusan oldottátok meg. Külön köszönjük és minden elismerésünk a profi személyzetnek a kiszolgálásért, kedvességért, rugalmasságért.
A helyszín mindenkit bámulatba ejtett, mind a hajó belső dekorációja, mind pedig a panoráma.
Kívánunk további sikereket és még sok, a miénkhez hasonló, tökéletes esküvőt!

Köszönettel:
Juhász-Fekete Zsuzsi és Juhász Balázs
Hézer Judit (JHezer@mfa.gov.hu) wrote on 2011.07.27
Kedves Zsuzsa!Ezúton szeretném megköszönni azt a sok segítséget, rugalmas hozzáállást, lelkiismeretes munkavégzést, amelyet Ti és munkatársaitok tanúsítottak a 2011. évi soros magyar EU Elnökség rendezvényeinek szervezése, lebonyolítása kapcsán.
Köszönöm Nektek a rengeteg ügy megoldását, az ad hoc jelleggel felmerült problémák kezelését, a sokszor lehetetlennek tűnő kérések teljesítését, valamint természetesen a rendezvények színvonalas lebonyolítását, mind az ételek minősége, mind a felszolgálás, és eszközök biztosítása tekintetében.
Kívánom, hogy legyetek sikeresek, szervezzetek nagyon sok rendezvényt, és a mellékelt referencia hozzon szakmai előrelépést mindenki számára!
KöszönettelHézer Judit

protokoll referensEU Elnökségi Rendezvényszervezési Főosztály

Külügyminisztérium
Anna és Zsolt (mezeizsolt@freemail.hu) wrote on 2011.07.26
Kedves Columbus Team!

Nagyon köszönjük az esküvőnkön nyújtott kedves, figyelmes kiszolgálást. Nagyon elégedettek voltunk. A vendégek el voltak ájulva az ételektől, a vegetáriánusokkal egyetemben.

Mindenkinek csak ajánlani tudjuk mint esküvői helyszínt! Tökéletes hangulatfények közepette nézhető a gyönyörű budapesti panoráma a Dunáról.

Anna és Zsolt
Tóth Mária (maria.toth@vm.gov.hu) wrote on 2011.06.14
Kedves Zsuzsa,

tegnap volt a leghosszabb konferencianapunk, de a Columbusban elköltött gálavacsora olyan nagyon tetszett a nemzetközi vendégeknek, hogy ma reggel a zárókonferencia megkezdésekor a vacsora említésére nagy tapsba kezdtek, annyira meg voltak elégedve vele.

Valóban minden finom volt, elég is volt, még a vegetáriánusunk sem maradt éhen, ő kifejezetten a zöldséges lasagne hatása alá került, ezt a többiek is nagyon szerették. Meg a harcsapaprikást is. (Az én kedvencem a szezámmagos ropogós pulykacsíkocska volt, nagyon ízlett hozzá a villányi Merlot...)

A süteményekről is jó volt a vélemény, és az egész menü jól volt kitalálva, (nem utolsó sorban belefértünk a megállapított keretösszegbe...), a Columbus csapata pedig kedves, figyelmes fiatalokból áll, nagyon jól éreztük magunkat.

Remélem, lesz még alkalom rá, hogy vendégeket vigyünk vagy küldjünk Hozzátok, köszönjük mindnyájatoknak.

Jó munkát és további sok sikert kívánunk,
üdvözlettel


Tóth Mária
vezető főtanácsos
Földügyi Főosztály
Vidékfejlesztési Minisztérium
Csankó Mária (macsa62@citromail.hu) wrote on 2011.02.15
Valentin napi meglepetésként voltunk a hajón. Nagyon kellemesen éreztük magunkat. A személyzet nagyon megnyerő volt, figyelmesek, kedvesek voltak. Az étel nagyon-nagyon finom volt. Köszönjük szépen.
Csankó Mária, Kosznovszky Sándor.
Vágvölgyi Valéria (vagvolgyi@oney.hu) wrote on 2010.12.13
Kedves Zsuzsa,

Magam és az egész Oney nevében köszönöm szépen a pénteki Oney Karácsony 2010 elnevezésű rendezvény szervezését és lebonyolítását. Nagyszerű munkát végeztetek!

A vacsora kitűnő volt, a Columbus személyzete pedig messzemenőkig udvarias és kedves volt. Nyugodt szívvel ajánlom a Columbus-t mindenkinek, aki ideális helyszínt és elsőrangú vendéglátást keres céges partikhoz.

Remélem lesz még lehetőségünk az együttműködésre,

További sikeres munkát,

Köszönettel,
Vágvölgyi Vali
Vágvölgyi Valéria
Tréner
Oney Magyarország Zrt.
Kasza Noémi (casanovasalsa@freemail.hu) wrote on 2010.11.13
Nagyon szeretem a salsa bulikat, és hajó kedves személyzetét is. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
http://casanovasalsa.weebly.com/

Lörinczi Vass Ildikó (lorinczi.vass@pr.hu) wrote on 2010.10.08
Kedves Mindenki!

Ezúton is szeretnénk megköszönni 2010. Szept. 25-én megtartott esküvőnkhöz profi hozzájárulásotokat,rugalmasságotokat, kedvességeteket, készségességeteket és mosolyotokat.

Nagyon jól éreztük magunkat Nálatok, ez pedig nagy szó ha AZ ember saját eskem-beskeméről van szó, még ha szűk körű is. Az ételek nagyon jó ízűek, AZ előkészítés profi, a kiszolgálás emberközpontú és figyelmes volt. (Külön köszönet, hogy másnap nem kellett nekiállnom levest főzni, isteni volt a "doggie bag".)


Hálánk örökké üldözni fog,

Köszönettel

Lőrinczi-Vass Ildi és Lőrinczi Leó Ervin (és családjuk)