főoldal jegyvásárlás galéria kapcsolat magyar english
MŰVÉSZEK
A-C D-F G-I J-L
M-O P-R S-U V-Y
SÉFEK & BLOGGEREK... BLOGGEREK & SÉFEK... VACSORA...KÖZÖS VACSORA
Ha van antagonisztikus ellentét, akkor ez talán az. Vagy mégsem?
Március 24-én 19 órától a Halászbástya Étterem új, izgalmasnak ígérkező eseménnyel színesíti Budapest gasztronómiai palettáját, amelyen a résztvevők: 6 séf, 6 blogger.

Mint a "Hat hét, hat tánc", nem?
S az eredmény: egy 6 fogásos menüsor, de hogy mennyire ínyenc, azt a közönség dönti el.

A séfek és a gasztronómiai szakírók által közösen megálmodott és elkészített ételsort exkluzív környezetben, páratlan panoráma mellett fogyaszthatják el a kulináris élvezetekre éhes vendégeink.

A 6 fogásos menü, fogásonként 2 szakember különböző gasztronómiai stílusának egyesítésével válik egyedien izgalmassá!

Míg a hétköznapokon a séfek alkotnak és a bloggerek véleményt formálnak, addig ezen az eseményen szaktudásukat egyesítve, csapatban kell együttműködniük!

Vajon a blogger tud jobban főzni, vagy a séf teszi jobban a dolgát?
Vajon a séf tud több építő kritikát megfogalmazni, vagy a blogger?

A vacsora elkészítése során az eltérő nézeteket valló résztvevőket a közös érdek, vagyis a 6 fogásos ételsor elkészítése csapattársakká kovácsolja.
Összeférhetetlenek?
Talán nem, de vajon mi sül ki ebből?

A sorsoláson a következő párok alakultak ki:

• Hideg előétel: Mautner Zsófia - Bíró Lajos
"Egy férfi és egy nő": Rilette kocsonya chilis pácolt citrommal, csípős-édes zöldségekkel

• Leves: Bodrogi Eszter - Bereznay Tamás
Sült csirke velouté karalábéval és friss korianderrel

• Meleg előétel: Jókuti András - Tobai Róbert
Házinyulas risotto sült medvehagymával, saját jus-vel

• Halas főétel: Magyarósi Csaba - Hammer Zoltán
Tőkehal szárított sonkával, briós kéregben, petrezselymes burgonyafőzelékkel, kaprival, marinált újhagymával

• Húsos főétel: Ugrai Nagy Tünde - Horváth Gábor
Borjúnyak 'Orloff' csicsóka gratinnel, mangolddal, paradicsomos jus-vel

• Desszert: Nábelek Zsófia - Jahni László
Zöldalma "kolbász" rétes morzsában, sós karamellhabbal

A vacsora alatt a technika segítségével a vendégtérben is nyomon követhetőek lesznek a konyhán zajló események!
Egy kivetítőn keresztül vendégeink mindent láthatnak, minden kulisszatitokba be lesznek avatva! :-)

A vacsora időpontja 2013. március 24. vasárnap 19:00.
A 6 fogásos vacsora ára: 12.900.- Ft/fő.
Asztalfoglalás: +36 1 201 6935
E-mail: info@halaszbastya.eu

Helyszín és jegyértékesítés:
Halászbástya Étterem
1014 Budapest, Halászbástya - Északi Híradástorony
Telefon: (+36 1) 201-6935
info@halaszbastya.eu
A jegyek elővételben kaphatók, s a helyszínen csak korlátozott számban érhető el.

További értékesítési pont:
Columbus Hajó
1051 Budapest, Vigadó tér 4. számú kikötő
Telefon: (+36 1) 266-9013
res@columbuspub.hu
Webshop: http://www.columbuspub.hu/club/kosar/
március 24. 19:00
Minden jegy elkelt

Helyszín: Halászbástya Étterem
Jegyár: 12.900.- Ft/fő.