SÉFEK & BLOGGEREK... BLOGGEREK & SÉFEK... VACSORA...KÖZÖS VACSORA Ha van antagonisztikus ellentét, akkor ez talán az. Vagy mégsem?
Március 24-én 19 órától a Halászbástya Étterem új, izgalmasnak ígérkező eseménnyel színesíti Budapest gasztronómiai palettáját, amelyen a résztvevők: 6 séf, 6 blogger. Mint a "Hat hét, hat tánc", nem? S az eredmény: egy 6 fogásos menüsor, de hogy mennyire ínyenc, azt a közönség dönti el. A séfek és a gasztronómiai szakírók által közösen megálmodott és elkészített ételsort exkluzív környezetben, páratlan panoráma mellett fogyaszthatják el a kulináris élvezetekre éhes vendégeink. A 6 fogásos menü, fogásonként 2 szakember különböző gasztronómiai stílusának egyesítésével válik egyedien izgalmassá! Míg a hétköznapokon a séfek alkotnak és a bloggerek véleményt formálnak, addig ezen az eseményen szaktudásukat egyesítve, csapatban kell együttműködniük! Vajon a blogger tud jobban főzni, vagy a séf teszi jobban a dolgát? Vajon a séf tud több építő kritikát megfogalmazni, vagy a blogger? A vacsora elkészítése során az eltérő nézeteket valló résztvevőket a közös érdek, vagyis a 6 fogásos ételsor elkészítése csapattársakká kovácsolja. Összeférhetetlenek? Talán nem, de vajon mi sül ki ebből? A sorsoláson a következő párok alakultak ki: • Hideg előétel: Mautner Zsófia - Bíró Lajos "Egy férfi és egy nő": Rilette kocsonya chilis pácolt citrommal, csípős-édes zöldségekkel • Leves: Bodrogi Eszter - Bereznay Tamás Sült csirke velouté karalábéval és friss korianderrel • Meleg előétel: Jókuti András - Tobai Róbert Házinyulas risotto sült medvehagymával, saját jus-vel • Halas főétel: Magyarósi Csaba - Hammer Zoltán Tőkehal szárított sonkával, briós kéregben, petrezselymes burgonyafőzelékkel, kaprival, marinált újhagymával • Húsos főétel: Ugrai Nagy Tünde - Horváth Gábor Borjúnyak 'Orloff' csicsóka gratinnel, mangolddal, paradicsomos jus-vel • Desszert: Nábelek Zsófia - Jahni László Zöldalma "kolbász" rétes morzsában, sós karamellhabbal A vacsora alatt a technika segítségével a vendégtérben is nyomon követhetőek lesznek a konyhán zajló események! Egy kivetítőn keresztül vendégeink mindent láthatnak, minden kulisszatitokba be lesznek avatva! :-) A vacsora időpontja 2013. március 24. vasárnap 19:00. A 6 fogásos vacsora ára: 12.900.- Ft/fő. Asztalfoglalás: +36 1 201 6935 E-mail: info@halaszbastya.eu Helyszín és jegyértékesítés: Halászbástya Étterem 1014 Budapest, Halászbástya - Északi Híradástorony Telefon: (+36 1) 201-6935 info@halaszbastya.eu A jegyek elővételben kaphatók, s a helyszínen csak korlátozott számban érhető el. További értékesítési pont: Columbus Hajó 1051 Budapest, Vigadó tér 4. számú kikötő Telefon: (+36 1) 266-9013 res@columbuspub.hu Webshop: http://www.columbuspub.hu/club/kosar/
|