főoldal jegyvásárlás galéria kapcsolat magyar english
ÁLOMESKÜVŐ A DUNÁN
Az elmúlt több mint 10 év alatt több, mint 350 pár mondta ki a boldogító igent és ünnepelte élete első boldog óráit a Columbus hajón. Az egyedülálló panorámával rendelkező helyszín télen-nyáron alkalmas esküvők lebonyolítására akár 160 főig. Lehetőség van körasztalos és táblaasztalos ültetésre, de akár állófogadásra is.
A Columbus hajó központi elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető, így a vidékről érkező vendégek is könnyen megtalálják. A hajó előtt, a rakparton a parkolási lehetőség adott.
S hogy mi vár a vendégekre ezen a vízen ringatózó esküvői helyszínen? A látvány nem csak a fiatal pár, hanem a meghívottak számára is felejthetetlen élményt nyújt, hiszen az üvegfalú étteremből tökéletes panoráma nyílik a Budai Várra.
Az étteremhez tartozó Dunai terasz tökéletes helyszíne a polgári szertartásnak, illetve a vacsora utáni baráti beszélgetéseknek.
A tapasztalt, gyors, precíz és segítőkész személyzetünk szinte kitalálja a vendégek gondolatát. Az esküvői menüket a párok igényei szerint állítjuk össze, különleges kívánságokat is teljesítünk.
Igény esetén az esküvő teljes körű szervezésében, a dekorálásban, és a megfelelő szolgáltatók (fotós, videós, zenekar, Dj, cukrász stb.) felkutatásában is a párok segítségére tudunk lenni.

Nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre esküvői bemutató a házasulandó pároknak 2014. október 12. 15:00-18:00 óráig. A részvétel semmire nem kötelez, teljesen ingyenes, de nagyban megkönnyítheti a döntést az esküvő minden részletével kapcsolatban.
Részletek az esküvői bemutatóról